Om oss

MidCon AS har som mål å være en konkurransedyktig leverandør spesielt av geosynteter, rørprodukter, betongprodukter, isolasjon og komplette avløpssystemer til veg-, bygg og anleggsbransjen på det norske markedet, og utførende entreprenør på Grønn Mur og støyvoller.

Selskapet har ansatte med god teoretisk og praktisk erfaring innen alle produktgrupper, slik at du som kunde får en riktig vurdering av ditt reelle behov. Våre egne sjåfører frakter våre produkter pålitelig og trygd med selskapets eide biler. Derfor kan vi garantere deg kort leveringstid.

Når du velger MidCon AS som leverandør, velger du et firma som:

  • Du kan stole på
  • Leverer riktig fleksibilitet til riktig tid
  • Gir deg konkurransedyktige priser
  • Garanterer kort leveringstid
  • Gir deg solid teknisk bistand

Sertifikat StartBank

MidCon AS er en fullt registrert leverandør i StartBANK. Dette viser at MidCon er et selskap med god driftshistorie og revidert regnskap i minst de siste 3 årene. Registreringen er gyldig for varer: VA - produkter, dreneringsprodukter, overvannsprodukter, betongprodukter, ventilasjonsprodukter, kabelbeskyttelse, geosynteter, grunnmur og isolasjon, grønn mur osv.

Sertifikat StartBank

MidCon As er Gasellebedrift

En Gaselle er en bedrift med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år. I 2021 ble MidCon As kåret til Gasellebedrift. Det er vi veldig stolte av. Vi er også meget takknemlige overfor våre kunder, det er jo tross alt dere som er grunnlaget for positiv drift.

Et bilde som inneholder tekstAutomatisk generert beskrivelse
Daglig leder/Teknisk selger
Mads Inge Dalsjø
Administrativ leder
Neimante Leonaviciene

Neimante Leonaviciene

nl@midcon.no+47 925 01 167
Teknisk selger
Per Gunnar Aarnes
Sjåfør
Per Andersen

Per Andersen

+47 962 27 640